Montering af varmepumper

Mange danskere får opvarmet deres hjem med naturgas, men med de stigende naturgaspriser er mange nu nødsaget til at grave dybere i lommerne for at kunne betale for varmen.

På samme tid skal vi i højere grad passe på vores miljø og klima ved at bidrage til den grønne omstilling. Netop derfor er en varmepumpe et oplagt valg som fremtidens opvarmningskilde.

En varmepumpe er en miljøvenlig, energibesparende og effektiv opvarmningsform til helårshuset eller sommerhuset. Hos JoNi Teknik er vi specialiserede i både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Disse fungerer ved at udvinde varmeenergien fra luften udenfor, hvorefter varmepumpen omdanner energien til varme med en højere temperatur. Denne varme kan herefter bruges til opvarmning af rummene i boligen. En luft til vand varmepumpe kan dog også bruges til opvarmning af brugsvand.

Hos JoNi Teknik tilbyder vi en professionel installation af både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Skal vi hjælpe med monteringen af din varmepumpe?

Kontakt os i dag på 91 10 00 00 for at få et godt tilbud på montering og installation af din varmepumpe.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Vi klarer montering og installation af varmepumper

Når du investerer i en varmepumpe, er det en god idé at få hjælp fra en fagmand til montering og installation. På den måde er du sikret, at varmepumpen bliver opsat professionelt, og at alle delene er forbundet korrekt.

Når du får en professionel til at klare arbejdet for dig, slipper du samtidig for besværet med at sætte varmepumpen op selv. Vælger du en luft til vand varmepumpe, må du desuden ikke selv udføre installationen, men skal have en autoriseret elinstallatør til at tage sig af opgaven.

Vi klarer montering og installation af varmepumper fra alle mærker. Hos os kan du få hjælp til montering af varmepumper fra både Copmax, Altech, Panasonic og Bosch. Vi sørger for en korrekt opsætning af din varmepumpe, så du er sikret en varmepumpe, der fungerer uden problemer i mange år frem.

Hos os er du altid garanteret en høj kvalitet og en god service. Vi har mange års erfaring og en bred viden inden for både luft til luft og luft til vand varmepumper. Når du får JoNi Teknik til at udføre arbejdet, er du således garanteret en professionel og effektiv montering og installation af din varmepumpe.

Vi sørger desuden altid for at teste og tjekke, at varmepumpen fungerer som den skal, inden vi går. Dermed kan du være sikker på, at du ikke pludselig står med en varmepumpe, der ikke fungerer optimalt, og som giver dig problemer med opvarmningen.

Montering af luft til luft varmepumpe

Skal du bruge en opvarmningsløsning til dit sommerhus, eller ønsker du at supplere dit centralvarmesystem med en miljøvenlig opvarmningskilde, er en luft til luft varmepumpe et godt valg. Luft til luft varmepumper kan bruges til opvarmning af rummene i boligen, men kan også fungere som aircondition, så du får en behagelig temperatur i boligen.

En luft til luft varmepumpe er både energieffektiv, billig i drift samt klimavenlig, da den primært bruger grøn energi til opvarmning. Denne type opvarmningsform er således en god investering, hvis du ønsker at passe på miljøet og samtidig gerne vil spare penge på din varmeregning.

Hos JoNi Teknik tilbyder vi montering og installation af alle typer luft til luft varmepumper. Vi har flere års erfaring og en stor ekspertise inden for luft til luft varmepumper, og kan derfor garantere dig en professionel opsætning af din varmepumpe.

Installation af luft til vand varmepumpe

Skal du skifte dit eksisterende oliefyr eller naturgasfyr, og har du ikke mulighed for at få fjernvarme, er en luft til vand varmepumpe et rigtig godt alternativ. Med de stigende naturgaspriser er der nemlig mange penge at spare ved at skifte til en luft til vand varmepumpe, samtidig med at du støtter op om den grønne omstilling.

En luft til vand varmepumpe er en af de mest effektive opvarmningstyper, og er ligesom luft til luft varmepumper billig i drift og klimavenlig. Foruden at levere varme til rumopvarmning kan en luft til vand varmepumpe desuden levere varme til opvarmning af brugsvand, hvilket gør den ideel til helårshuse.

Vil du gerne investere i en luft til vand varmepumpe kan vi være behjælpelige med montering og installation. Vi garanterer dig en korrekt og professionel opsætning, så du får en luft til vand varmepumpe, der fungerer optimalt i mange år frem.

Få et serviceeftersyn på din varmepumpe

Har du brug for et servicetjek af din eksisterende varmepumpe, kan vi også sagtens klare det. Det anbefales, at man får et serviceeftersyn på sin luft til luft varmepumpe minimum hvert andet år for at sikre, at varmepumpen fungerer optimalt. Derudover kræver Miljøstyrelsen, at der foretages et årligt serviceeftersyn på luft til vand varmepumper.

Hos JoNi Teknik tilbyder vi service på både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Her gennemgår vi din varmepumpe nøje, og kontrollerer at ydeevnen er optimal. En god ydeevne sikrer dig lavere varmeomkostninger. Det kan derfor være en god idé at få service på din varmepumpe, så du kan være sikker på, at varmepumpen fungerer, som den skal.

Ønsker du at få et serviceeftersyn af din varmepumpe, eller vil du høre mere om vores tilbud på montering og installation af varmepumper, kan du ringe til os på 91 10 00 00. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.

3 ting du skal overveje inden installation af din varmepumpe

En varmepumpe er et godt valg, hvis du gerne vil have en miljøvenlig, effektiv og billig opvarmning i dit hjem. Vil du gerne investere i en luft til luft varmepumpe, eller ønsker du at skifte dit gamle olie- eller naturgasfyr ud til fordel for en luft til vand varmepumpe, er der dog nogle ting du skal overveje.

En af de første ting du skal overveje, er placeringen af din varmepumpe. Både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper har en ude-del og en inde-del. Ude-delen sidder udenfor på huset og kan være støjende. Det er derfor vigtigt, at du vælger en placering, hvor varmepumpen ikke er til gene for naboer. Varmepumpen bør dog heller ikke stå så tæt på huset, at støjen kan høres indenfor.

Når du får JoNiTeknik til at klare montering og installation af din varmepumpe, er det vigtigt, at du på forhånd har gjort klar til installationen. Det vil sige, at du skal sørge for, at der er lagt fliser eller lecasten i området, hvor varmepumpen skal placeres, og at facaden er klar til monteringen. Det er desuden en god idé at have undersøgt, om huset har en god isolering, da du ellers ikke vil kunne få det fulde udbytte af din varmepumpe.

Endelig skal du overveje, hvornår du skal have foretaget monteringen af varmepumpen. En installation af varmepumpe tager typisk omkring 1-2 dage. I denne periode kan du sagtens opholde dig i hjemmet, men du har ikke mulighed for at få opvarmning af din bolig. Nogle vælger derfor at få foretaget installationen i sommermånederne. Vi tilbyder dog installation af varmepumper hele året rundt, så du kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst.