Montering og nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper

Skal din kanttråd til robotplæneklipperen ligge korrekt? Så er vi de helt rette at gå til. Hos JoNi Teknik kan vi hjælpe dig med montering og nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipperen, så du slipper for at stå med arbejdet selv.

Har du købt en robotplæneklipper med kanttråd, er det nødvendigt at få monteret kablet i haven, inden du begynder at slå græsset. Nedgravning af kabel til robotplæneklipper kan dog være et meget hårdt, omfangsrigt og besværligt arbejde.

Har du brug for hjælp til nedgravning af kabel til robotplæneklipperen, står vi derfor klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel nedfræsning af kanttråden, så du trygt kan lade din robotplæneklipper klippe græsset i haven, uden at du behøver bekymre dig om ødelagte havebede.

Uforpligtende tilbud (#2)

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper

En korrekt og præcis placering af kanttråden er afgørende for, om din robotplæneklipper lever op til din forventning og klipper græsset uden at køre ind i og ødelægge eventuelle blomsterbede i haven. Overordnet set kan kanttråden monteres på tre forskellige måder: Den simple måde, den besværlige måde og den rigtige måde.

Den simple metode:
Montering af kanttråd oven på græsset

Den simple løsning til montering af kanttråd er ved at placere kanttråden oven på græsset. Måske fik du nogle plastikpløkker med, da du købte din robotplæneklipper. Ideen med disse er, at du kan lægge din kanttråd oven på græsset og så håbe på, at græsset med tiden vokser ind over og skjuler tråden.

Mange oplever dog, at robotten kan komme til at trække tråden fri eller klipper den over, og at pløkkene kan arbejde sig op i frostvejr. Det er den simple løsning til montering af kanttråd, som vi ikke vil anbefale.

Den besværlige metode:
Nedgravning af kabel til robotplæneklipper

Den besværlige løsning til nedgravning af kabel til robotplæneklipperen kræver, at du finder spaden frem og laver en smal rende hele vejen rundt i kanten af græsplænen. Herefter placerer du kanttråden i den smalle rende og lægger jorden ovenpå igen.

Når du lægger din kanttråd ned, skal du være meget præcis med både at sørge for at renden har den rigtige dybde og den rigtige afstand til plænekanten – især i sving og hjørner. Ellers risikerer du, at robotten fejltolker kanttrådens signal og kører ud i rosenbedet eller ikke klipper græsset i hjørnerne.

Den rigtige metode:
Professionel nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper

Hvis du ønsker, at din kanttråd til robotplæneklipperen skal være monteret korrekt og fungere år efter år, er der kun én rigtig løsning: Få en fagmand til at nedfræse kanttråden.

Når du får en professionel fagmand til at nedfræse kanttråden, bliver den lagt ca. 3-8 cm. nede i jorden. En nedfræset kanttråd ligger dermed altid helt korrekt, og du kan derfor trygt lade din robot klippe græsset, mens du laver noget andet.

Få hjælp til nedgravning af kabel til robotplæneklipper

Hos JoNi Teknik tilbyder vi en professionel nedgravning af dit kabel til robotplæneklipperen. Vi har det rigtige udstyr til at sørge for, at kanttråden bliver nedfræset korrekt, så den fungerer uden problemer i mange år frem.

Med mere end 15 års erfaring med nedfræsning af kilometervis af kanttråd, har vi desuden den nødvendige erfaring og den rigtige ekspertise til at foretage nedfræsningen af kanttråd til din robotplæneklipper. Hos os er du således garanteret en korrekt nedfræsning, professionel service og klare aftaler til fornuftige priser.

Ønsker du at få os til at klare nedgravning af kabel til robotplæneklipperen er du velkommen til at kontakte os. Skriv, hvis du gerne vil modtage Sjællands bedste tilbud på professionel nedfræsning af kanttråd. Du kan også ringe til os på 91 10 00 00, hvis du lige har brug for at høre lidt mere, før du beslutter dig.

Sådan foregår nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper

Når du bestiller nedfræsning af kanttråd hos JoNi Teknik sker følgende:

  1. Vi sender dig et tilbud på nedgravning af kabel til robotplæneklipperen
  2. Vi aftaler et tidspunkt for nedfræsning af kanttråden
  3. Vi kommer med professionelt udstyr (Hvis der er brug for det, har vi også ekstra kanttråd med)
  4. Vi nedfræser kanttråden til robotplæneklipperen og forbinder den til dit udstyr.

Pris for standard montering af kanttråd fra 1.850 kr.

Ring på 91 10 00 00 eller udfyld formularen, så kommer vi og får din kanttråd til at ligge perfekt.

Professionel service af robotplæneklipper

Hvis din robotplæneklipper endnu ikke er serviceret og klargjort, hjælper vi også gerne med det. Vi udfører service af din robotplæneklipper, så din robotplæneklipper altid er i topform, når den skal køre i sommerhalvåret. Læs mere om vores service på robotplæneklippere her.

Hos JoNi Teknik er du garanteret professionel service, klare aftaler og gode priser. Ring i dag og få din robotplæneklipper klar til græsslåningen.