Service og installation af robotplæneklipper

Er din robotplæneklipper klar til at tage fat, når foråret og sommeren står for døren? I vinterhalvåret, hvor det er koldt, og urene og havemøblerne er stillet tilbage, har din robotplæneklipper ikke rigtig noget at bestille. Men du kan være sikker på, at den nok skal få travlt igen, når foråret sætter ind – og til den tid skal den gerne være i topform.

Hos JoNi Teknik er vi specialiserede i robotplæneklippere, og har mange års erfaring med installation og service af robotplæneklippere. Har du brug for en professionel installation af din robotplæneklipper, eller ønsker du et grundigt servicetjek af din robotplæneklipper, der kan være med til at forebygge fejl og skader på din robot, kan vi derfor hjælpe dig.

Kontakt os på 91 10 00 00 for at få et tilbud på installation af din robotplæneklipper eller for at høre mere om vores service af robotplæneklippere.

Uforpligtende tilbud (#2)

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Salg og installation af robotplæneklippere

Når man køber en robotplæneklipper, er det vigtigt at sørge for, at den er korrekt monteret og installeret, så den kører optimalt og inden for det afgrænsede græsområde. Nogle robotplæneklippere kræver i den forbindelse kanttråd, mens andre selv finder ud af, hvor der er græs, og hvor der er bede.

Hos JoNi Teknik hjælper vi dig med en korrekt montering og installation af robotplæneklipperen, der sikrer dig en køreklar robot, som klipper græsset præcist og effektivt. Har du købt en robotplæneklipper, der kræver kanttråd, kan vi desuden hjælpe dig med nedfræsning af kanttråden.

Med en professionel nedgravning af kanttråd til din robotplæneklipper kan du være sikker på, at din robotplæneklipper kun kører på græsset og ikke kører ind i og ødelægger dine havebede. Hvis du har trapper i din have, kan det også være en god idé at få en plæneklipperrobot med dropsensor, så den ikke falder ned. I den forbindelse hjælper vi dig også gerne med installationen, så din robotplæneklipper kun kører dér, hvor den skal.

Trænger din robotplæneklipper til en opgradering, eller har du endnu ikke en robotplæneklipper, men godt kunne tænke dig en robot, der klarer græsklipningen for dig, kan vi også tilbyde salg af et udvalg af robotplæneklippere. Vores robotplæneklippere findes i adskillige forskellige størrelser, så vi finder let en model, som passer præcist til din plæne – uanset om du har et lille frimærke eller en regulær park. Se vores udvalg af robotplæneklippere fra Ambrogio her.

Få service af robotplæneklipperen

Udover at tilbyde salg og installation af robotplæneklippere, kan vi også tilbyde service af robotplæneklippere. En robotplæneklipper kræver normalt ikke særligt meget vedligeholdelse. Dog kan et årligt servicetjek være med til at sikre, at robotplæneklipperen fungerer optimalt år efter år.

Et servicetjek af din robotplæneklipper kan, udover at sikre at din robotplæneklipper har en optimal ydeevne, også være med til at forlænge din robotklippers levetid. Det er derfor en god idé at få foretaget et serviceeftersyn af din robotplæneklipper ca. én gang om året – enten før eller efter græssæsonen.

På den måde kan du sikre dig, at din robotplæneklipper er køreklar til den nye sæson. Du kan også vælge, at lade os opbevare og udføre service af din robotplæneklipper henover hele vinteren. Læs om vores vinterservice længere nede.

Vi udfører vi service på følgende robotplæneklippere:

  • Ambrogio robotplæneklippere
  • Stiga robotplæneklippere
  • Wiper robotplæneklippere

Ved et servicetjek foretager vi et grundigt eftersyn af din robotplæneklipper. Her tjekker vi for fejl og slid samt eventuelle softwareopdateringer. Derudover tester vi batterifunktionen, sensorerne, klippeteknologien og sikkerhedssystemet.

Vi tjekker og tester dermed din robotplæneklipper grundigt og sikre os at alle sikkerhedsforanstaltninger fungerer optimalt, inden vi leverer den tilbage til dig igen. Vi sørger naturligvis også for at rengøre din robotplæneklipper, så den er helt klar til den kommende græssæson.

Opbevaring og vinterservice af robotplæneklippere

Hos JoNi Teknik har du mulighed for at få at få opbevaret og foretaget vinterservice af robotplæneklipperen henover vinteren. På den måde slipper du for at have din robotplæneklipper stående i de kolde vintermåneder og kan samtidig få foretaget et servicetjek af robotplæneklipperen.

Når sommeren er forbi, og din robotplæneklipper har klaret det arbejde den skulle for det år, kan du sende din maskine til os eller få os til at afhente den. Din robot bliver herefter opbevaret tørt, sikkert og varmt i et opvarmet lokale hos os.

I løbet af vinteren sørger vi for at servicere den, samt sørger for at den altid er opladet, så levetiden på batteriet forbliver optimal. Til foråret når græssæsonen starter igen, afleverer vi den tilbage til dig. Her tjekker vi naturligvis, at den fungerer som den skal, så den er klar til at køre hele foråret og sommeren.

Er du interesseret i at høre mere om de robotplæneklippere vi tilbyder, eller ønsker du at bestille installation eller servicetjek af din robotplæneklipper, kan du ringe på 91 10 00 00 eller udfylde vores kontaktformular.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00