Om JoNi teknik

JoNi Teknik er ejet af Johnny Nielsen, som er uddannet blikkenslager og VVS-installatør, og som har mange års erfaring inden for blikarbejde og vvs-installation. Hos JoNi teknik udfører vi derfor også en bred vifte af forskellige typer opgaver, herunder blandt andet montering af tagrender og nedløbsrør, montering af varmeanlæg samt salg og installation af robotplæneklippere.

Vi har en høj faglighed og går ikke på kompromis med vores kvalitet og service. Det betyder blandt andet, at vi kommer hurtigt ud til dig for at løse opgaven. Når du får os til at hjælpe dig med din opgave, er du desuden garanteret et professionelt udført resultat af en fagmand, som kan sit kram.

Vi tilbyder følgende services:

  • Montering, reparation og udskiftning af tagrender, nedløbsrør og rendejern
  • Montering af zink kviste
  • Service og installation af robotplæneklippere
  • Montering og nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper
  • Salg af Ambrogio robotplæneklippere
  • Montering af varmepumper
  • Installation af træpillefyr og træpilleovn

40 års erfaring som blikkenslager og gas & vandmester

Johnny Nielsen, som er indehaver af JoNi Teknik, blev uddannet som blikkenslager i 1982 og uddannet som gas & vandmester i 1984. Derudover har han taget kølemontøruddannelsen, der kræves for at kunne tilbyde montering og service af varmepumper.

Med næsten 40 års erfaring inden for blikkenslager- og vvs-faget har vi således en stor ekspertise og faglig viden, der gør os i stand til at løse mange forskellige typer opgaver inden for blikarbejde og VVS. Hos JoNi Teknik er du dermed altid i trygge hænder.

Vi er professionelle, venlige, hjælpsomme og ikke mindste effektive. Vi ved, at det er vigtigt, at vi kommer hurtigst muligt, og vi ved også, at det er vigtigt, at vi kan vores kram, så opgaverne bliver professionelt og effektivt udført. Det kan du roligt regne med, at de bliver, når du får os til at hjælpe dig med din opgave.

Blikarbejde og VVS-installation i hele Sjælland

Hos JoNi Teknik tilbyder vi vores service inden for blikarbejde og vvs-installation i København og på resten af Sjælland. Uanset hvor du befinder dig på Sjælland, er du derfor velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på din opgave.

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for blikkenslagerarbejde, men er særligt specialiserede i montering, reparation og udskiftning af både almindelige tagrender og arkitekttegnede tagrender i zink eller plast. Vi har også ekspertise i udskiftning af nedløbsrør samt udskiftning af rendejern uden at taget skal åbnes eller tages op. Du er dermed altid i sikre hænder, når du har brug fir os til at løse en opgave inden for blikkenslagerfaget.

Inden for VVS-installation er vi særligt specialiserede i montering af varmepumper, træpillefyr og træpilleovne. Vi har en stor erfaring samt en bred viden og kunnen inden for radiatorer, termostater og cirkulationspumper, og kender til de forskellige typer af kedler og varmeanlæg. Uanset om du ønsker installation af luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper, træpillefyr eller træpilleovne, har vi derfor den nødvendige ekspertise til at klare opgaven.

Et andet område, som vi har specialiseret os særligt i, er robotplæneklippere. Hos JoNi Teknik tilbyder vi både salg, installation og service af robotplæneklippere. Uanset om du ønsker at investere i en ny robotplæneklipper eller du ønsker installation eller service af din eksisterende robot, står vu derfor klar til at hjælpe. Hos os er du garanteret en professionel og korrekt installation af både robotplæneklipper og kanttråd samt et udførligt servicetjek, der sikrer, at din robotplæneklipper holder i mange år.

Vi tilbyder vores ekspertise til dig

Har du brug for hjælp til en opgave, der ligger inden for et af vores tre ekspertiseområder; blikarbejde, varmeanlæg eller robotplæneklippere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en besked via vores kontaktformular eller ring til Johnny på 91 10 00 00 og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Er du interesseret i en af vores specifikke services, kan du også kontakte os for at høre mere om vores priser og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00