Træpillefyr og træpilleovn

Skal vi hjælpe dig med opsætning af dit træpillefyr eller træpilleovn? Både træpillefyr og træpilleovne er gode, miljøvenlige opvarmningsløsninger, der dog kræver en korrekt opsætning, for at de kan fungere optimalt, og for at du får det største udbytte af varmekilden.

Hos JoNi Teknik er vi specialiserede inden for træpilleovne og træpillefyr og kan derfor hjælpe dig med opsætning af dit pillefyr eller din pilleovn. Når du får os til at klare installation og montering af pillefyret eller pilleovnen er du garanteret en korrekt opsætning og et professionelt udført resultat. Vi tilbyder også service på alle typer pilleovne og pillefyr.

Mangler du en fagmand til opsætning af dit træpillefyr eller din træpilleovn, eller trænger dit pillefyr eller pilleovn til et grundigt servicetjek, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på 91 10 00 00 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere og få et tilbud på din opgave.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Opvarmning med træpillefyr og træpilleovn

Et træpillefyr eller en træpilleovn er en omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning til opvarmning af huset. Træpiller er et CO2 neutralt brændstof, og et træpillefyr eller en træpilleovn kan derfor være en god opvarmningsløsning til dig, der ønsker at tage hensyn til miljøet.

Et træpillefyr er et anlæg, som bruges til rumopvarmning i huset samt til opvarmning af brugsvand. Det er udstyret med et træpillemagasin, en brænder og en kedel og fungerer gennem en afbrænding af træpillerne. Der er mange penge at spare på varmeudgifterne ved at opvarme med et træpillefyr sammenlignet med opvarmning med et olie-, gasfyr eller el.

En træpilleovn ligner derimod en almindelig brændeovn, men i stedet for at fyre med brænde, fyres der med træpiller. Træpilleovnen har automatisk styring, hvilket betyder, at den selv kan dosere træpillerne og regulere tilførslen af luft, hvilket gør, at varmen bliver mere behagelig og jævnt fordelt.

Montering af pillefyr og pilleovn

Har du investeret i et pillefyr eller en pilleovn, er det vigtigt, at du sørger for, at det er monteret og installeret korrekt, da det ellers kan være dyrt i drift. Hos JoNi Teknik kan du få en uddannet VVS-installatør til at tage sig af opgaven.

Vi er specialiserede indenfor installation af pillefyr og pilleovne og har særligt erfaring med montering samt opstart og indregulering af Biomax træpillefyr. Se manualen for biomax 10-15 her. Vi har dog også erfaring med montering af pillefyr og pilleovne fra en lang række andre mærker og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig med installation af dit pillefyr eller pilleovn.

Når du får os til at stå for montering af dit pillefyr eller pilleovn, er du garanteret en korrekt og sikker montering og installation. Vi hjælper dig også med opstart og indstilling af pillefyret og pilleovnen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde godt af din nye opvarmningskilde.

Service på pilleovn og pillefyr

For at vedligeholde dit træpillefyr og sikre en optimal ydeevne er det en god idé at få foretaget et årligt serviceeftersyn. Er din træpilleovn mere end et år gammelt, er det desuden en god idé også at få lavet et serviceeftersyn på denne. På den måde sikrer du dig, at din træpilleovn fungerer optimalt og holder i mange år frem.

Hos JoNi Teknik tilbyder vi service på træpillefyr samt træpilleovne fra blandt Morsø og Zibro. Som VVS-installatør har vi mange års erfaring samt et stort kendskab til forskellige varmeanlæg og forskellige typer kedler, der gør os i stand til at foretage et professionelt servicetjek af dit træpillefyr eller træpilleovn.

Vores service på pillefyr og pilleovn består blandt andet af rensning af fyret eller ovnen, kontrol og test af funktioner og ydeevne. Derudover undersøger vi også for fejl og eventuel slitage, som kan være med til at forringe ydeevnen.

Har du brug for en professionel VVS-installatør til installation af pillefyr eller pilleovn, eller ønsker du et professionelt servicetjek af din træpilleovn eller træpillefyr, er vi de rette. Vi kører ud på hele Sjælland, hvor vi tilbyder montering samt service på pilleovne, pillefyr og varmepumper. Ring til os på 91 10 00 00 eller udfyld formularen for et godt tilbud på din opgave.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00