Zink kvist og flunker med zinkbeklædning

Trænger din Kvist eller flunker til ny zinkbeklædning? Vi klarer udskiftning og montering af zinkbeklædning på eksisterende kviste samt montering af zinkbeklædning på nye kviste. Med zink kviste kan du give dit tag et helt nyt og flot udtryk og samtidig sikre en minimal vedligeholdelse af dine kviste.

Hos JoNi Teknik har vi stor erfaring med blikarbejde og er særligt specialiserede i montering og udskiftning af tagrender samt montering af zinkbeklædning på kviste. Overvejer du at få en zink kvist eller få udskiftet den gamle kvistbeklædning med en zinkbeklædning, er vi derfor de rette til at hjælpe.

Med vores ekspertise inden for zinkbeklædning kan vi hjælpe dig med at giv dine kviste og dit tag et nyt flot udtryk med zink kviste. Ring til os på 91 10 00 00 eller kontakt os via vores kontaktformular for at få et tilbud på en zink kvist og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få zinkbeklædning på dine kviste.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Fordele ved zink kviste

En zink kvist er en kvist, der er beklædt med zink på taget og på kvistens lodrette sider (flunkerne). Der er mange fordele ved at bruge zinkbeklædning til kviste. En af fordelene er, at Zink er et flot og vedligeholdelsesfrit materiale, som er modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Når en kvist får zinkbeklædning, vil zinken til at starte med være glat og blank. Med tiden vil zinken dog få en flot patinering i takt med at den bliver udsat for regn, fugt og ilt. Denne patinering gør det blanke materiale mere mat og gråt, og fungerer samtidig som et beskyttende lag på zinken. Gennem patineringen vedligeholder zinken på den måde sig selv.

En anden fordel ved zink er, at det har en lang holdbarhed. På grund af patineringen kan zinkbeklædning på taget holde i op til 70-100 år. Holdbarheden på zinken afhænger dog af, hvordan huset ligger placeret i forhold til by og kyst. Zink har dog generelt en rigtig lang holdbarhed sammenlignet med andre typer tag- og kvistbeklædning.

På grund af den lange levetid er zink dermed også et miljøvenligt materiale. Zink er desuden et bæredygtigt materiale, da det er nemt at genanvende, idet det ikke kræver så meget energi at omsmelte og genanvende.

Ønsker du en flot, holdbar, miljøvenlig og vedligeholdelsesfri beklædning til dine kviste, vil vi således anbefale en zinkbeklædning.

Få kviste med zinkbeklædning

En eller flere kviste på husets tag kan være en god måde at skabe mere rum og lys i tagetagen på huset. Kviste kan både laves på nybyggede huse fra start af, men kan også bygges på det eksisterende hus senere hen.

Hos JoNi Teknik kan vi både udføre montering af nye zink kviste på nybyggeri samt udskifte den eksisterende beklædning med zinkbeklædning og flunker i zink i forbindelse renovering af taget eller kvisten. Laves kvisten på det eksisterende hus, sørger vi naturligvis for at din zink kvist og flunker tilpasses til det eksisterende tag, så du får et flot og ensartet udtryk på dit tag.

Vi er leveringsdygtige inden for montering af zink kviste, uanset hvilken kvisttype du har eller ønsker at få lavet. Vi kan både klare montering af zinkbeklædning på fladtagskviste, facadekviste, buetagskviste, sadeltagskviste, cirkelkviste samt andre typer kviste. Vi monterer zinkbeklædningen på alle typer kviste, så du kan nyde godt af nye zink kviste, der passer til lige præcis dit hus.

Vi klarer montering af zink kviste og flunker

Er du interesseret i at få et godt tilbud på montering af zink kviste, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for zinkbeklædning til kviste, er du velkommen til at kontakte os på 91 10 00 00 eller via vores kontaktformular.

Har du brug for montering af tagrender til dit nybyggeri, eller trænger din tagrende til en udskiftning, kan du få mere viden om vores ydelser inden for nye tagrender her.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00