Montering af tagrender

Trænger din tagrende til en udskiftning? Hos JoNi Teknik er vi specialister i montering af tagrender og nedløbsrør. Der kan være flere årsager til, at man ønsker en udskiftning af tagrenden. Det kan være, at du er i gang med en tagrenovering og derfor har brug for montering af nye tagrender og nedløbsrør. Det kan også være, at du har brug for en udskiftning, fordi tagrenden er gået i stykker. Er der tale om en mindre skade, kan det dog sagtens være, at det er muligt med en reparation i stedet.

Uanset om du har brug for montering af nye tagrender, udskiftning af tagrender eller montering af nedløbsrør, kan vi klare opgaven. Vi har mange års erfaring med blikarbejde, og kan derfor tilbyde en professionel montering af både tagrender og nedløbsrør.

Har du brug for en udskiftning eller reparation af tagrenden, kan du naturligvis godt foretage udskiftningen eller reparationen selv. Men vil du være helt sikker på, at du får et godt resultat, er det en god idé at få en fagmand til at tage sig af arbejdet.

Skal vi hjælpe dig med montering af tagrender eller nedløbsrør, er du velkommen til at kontakte os på 91 10 00 00.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Montering af nye tagrender og nedløbsrør

Utæthed og læk fra tagrender og nedløbsrør kan forvolde fugt og vandskader på din bolig. Din husforsikring dækker ikke vandskader på din bolig, hvis dette skyldes utætte eller tilstoppede tagrender og nedløbsrør.

Det kan derfor blive en langt større omkostning, hvis du har en utæt eller tilstoppet tagrende eller nedløbsrør og ikke får gjort noget ved det, end hvis du kun skulle betale for en rensning og udskiftning af tagrenderne.

Vi udskifter og laver reparation af alle slags tagrender, herunder både tagrender i plast, zink, aluminium mm. Uanset hvilken type tagrende du har eller gerne vil have er vi således leveringsdygtige i forhold til både udskiftning, montering og reparation af tagrenden.

Er du i tvivl om, hvilken type tagrende du skal vælge, hjælper vi dig også gerne med at vurdere, om klimaforandringerne stiller nye krav til dimensionering af dine tagrender og nedløbsrør.

Udskiftning af rendejern

Skal du have foretaget en udskiftning af tagrenderne, og ønsker du at skifte din tagrende til et andet fabrikat, kræver det en udskiftning af rendejern. Udskiftning af rendejern kræver som regel et større indgreb i tagkonstruktionen, hvor man skal åbne taget.

I stedet for at udskifte de gamle rendejern kan vi genanvende de gamle rendejern, så du ikke behøver at købe nye. Ved hjælp af et special-rendejern, som vi påmonterer det eksisterende rendejern, opnår vi, at dine rendejern passer til dine nye tagrender – uden at det er nødvendigt at åbne taget.

Ved udskiftning af rendejern, hvor vi bruger et special-rendejern, som er påmonteret det eksisterende rendejern, har du mulighed for:

  • Udskiftning til større tagrende
  • Udskiftning af tagrender til nyt fabrikat
  • Ændring af fald på tagrende

Med denne metode skal taget desuden ikke åbnes, og du opnår derfor også en økonomisk besparelse, da murer etc. ikke er nødvendig at få med i forbindelse med udskiftningen af tagrenderne.

Dette sker når tagrender og nedløbsrør ikke er i orden

Ophobning af vand og fugt på grund af tilstopning og frost kan medføre skader på selve tagrenden og afløbsrøret, så disse lækker og bliver utætte. Når vand fra regnskyl og sne ikke kan løbe frit fra render og rør, kan der desuden opstå fugt- og vandskader på boligen.

Disse vil typisk være langt dyrere at få rettet op på, end hvis du fik renset eller udskiftet tagrenden eller nedløbsrøret, og vil ikke være dækket af bygningsforsikringer.

Ophobning af vand i tagrender og nedløbsrør påvirkes på grund af tilstopning af især nedfaldsblade, men også sne og is efter snefald og efterfølgende tøvejr. Klimaforandringer og ændringer i vejret kan desuden også være med til at skade dine tagrender og rørs tilstand.

Derfor er det også vigtigt at foretage tjek og rensning af tagrende og nedløbsrør flere gange om året. Er dine tagrender eller nedløbsrør slidte eller utætte, er det desuden vigtigt at sørge for at få dem repareret eller udskiftet, så skaden ikke forværres.

Få professionel hjælp til montering og udskiftning af tagrender og nedløbsrør

Hos JoNi Teknik er vi uddannede håndværkere, og du vil derfor kunne få en professionel faglig vurdering af dine tagrender og nedløbsrør. Vi vil kunne vurdere, om dine tagrender og rør kan lede vandet forsvarligt væk fra huset.

Få hjælp til at vurdere, om det kan svare sig at nøjes med rensning og vedligeholdelse, eller om en udskiftning er nødvendig. Er det nødvendigt med en udskiftning af tagrender og nedløbsrør, kan du desuden få gode råd til, hvordan dette bedst kan svare sig.

Hos JoNi Teknik kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført forsvarligt. Vi sætter nye tagrender op i København og Sjælland samt Møn og Lolland-Falster. Ring eller skriv gerne for et uforpligtende tilbud om priser og vurdering af dine tagrender.  Tlf. 91 10 00 00