Ambrogio robotplæneklippere

Vil du også slippe for det krævende arbejde med at slå græsset og have mere tid til at gøre det du har lyst til? Så bør du investere i en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper fra JoNi Teknik behøver du ikke længere bekymre dig om at skulle slå græsset – det klarer robotten for dig.

Faktisk behøver du ikke tænke på noget som helst. Hos JoNi Teknik tilbyder vi nemlig både salg, installation og service af robotplæneklippere fra det anerkendte mærke Ambrogio. Dermed kan du bare læne dig tilbage og nyde din veltrimmede plæne.

Vil du også have en robotplæneklipper, der holder din græsplæne i perfekt stand? Se vores tilbud på robotplæneklippere fra Ambrogio længere nede eller kontakt os på 91 10 00 00 for at høre mere om de forskellige Ambrogio robotplæneklippere vi tilbyder.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Salg, service og installation af robotplæneklippere fra Ambrogio

Hos JoNi Teknik tilbyder vi salg og installation af en række udvalgte robotplæneklippere fra Ambrogio. Nedenfor kan du læse mere om Ambrogio brandet og de forskellige typer robotplæneklippere vi sælger. Fælles for alle vores robotplæneklippere er dog, at de slår græs helt automatisk, så du får tid til ting, du har mere lyst til.

Når du køber en af vores Ambrogio robotplæneklippere. kommer vi ud og installerer den for dig, og vi går ikke, før din robot er i gang med at klippe græsset. Når du køber en Ambrogio robotplæneklipper hos os er du således garanteret en professionel montering og installation af robotplæneklipperen, der sikrer dig, at din nye robotplæneklipper er helt køreklar.

Udover salg og installation af robotplæneklippere tilbyder vi også vinterservice og vinteropbevaring til din robot, så den er klar til næste sæson. Her kommer vi og henter din robot og opbevarer den i et sikkert, opvarmet lokale. Henover vinteren tjekker vi, at den fungerer som den skal og holder robotten opladet, så batteriets levetid forbliver optimal. I god tid før græssæsonen starter, afleverer vi den hos dig – ny-serviceret og køreklar. Læs mere om vores vinterservice her.

Ambrogio robotplæneklippere

Ambrogio er kendt for pålidelighed og kvalitet. Dette gør sig både gældende for de store maskiner til professionel brug på store arealer og for de mindre, der egner sig perfekt til villahaver, kolonihaver eller andre mindre græsplæner. Når du vælger en robotplæneklipper fra Ambrogio, får du således tryg og sikker teknologi i absolut særklasse, som du kan stole på sæson efter sæson.

Robotplæneklipperne fra Ambrogio er brugervenlige og har smarte regnsensorer og programmer, der gør den i stand til at klippe græsset effektivt efter behov. Ambrogio robotplæneklippere har blandt andet også en høj ydeevne og præcision. De automatiske plæneklippere sikrer dig en præcis græsslåning og vedligeholder din græsplæne, så du kan få den perfekte græsplæne, du altid har drømt om – helt uden at du selv behøver at røre en finger.

Ambrogio robotplæneklippere er desuden et miljøvenligt valg, når du gerne vil have en smuk og veltrimmet græsplæne. Robottens bioklip funktion gør, at du kan vedligeholde græsset og holde den sund og flot. Sammenlignet med en benzindrevet motorklipper er både CO2 aftrykket og den direkte luftforurening samtidig i en helt anden klasse.

Ambrogio robotplæneklipper L15 Deluxe 2023 model

Den nye generation af robotplæneklippere fra Ambrogio har fået en lillebror. Her udnyttes al den nye teknologi fra de større modeller i en kompakt maskine, der er fuldt ud på kvalitetsniveau med resten af Ambrogios udvalg.

Ambrogio L15 Deluxe 2023 model robotplæneklipper er en vaks lille robot, der holder din plæne smuk. Den er ikke større end en lille kasse A3-papir. Alligevel klipper den op til 600 m2 græsplæne med en max tilladt hældning på 45% og kan desuden styre op til 4 områder.

Ambrogio L15 Deluxe 2023 model robotplæneklipper har en række sikkerhedsforanstaltninger, så den ikke gør skade på hverken børn, dyr eller ting. For det første holder den sig selvfølgelig pænt inden for det areal, du selv har bestemt. For det andet har den forskellige sensorer, som bremser den, hvis den møder forhindringer – uanset om de er levende væsener eller døde ting. Det er muligt at koble et særligt sikkerhedssystem for kæledyr til maskinen.

Robotten har en 18 cm klinge, automatisk opladning, regnsensor, Bluetooth + app og meget mere. Den støjsvage klippeteknologi og den lave egenvægt sparer desuden på strømmen i forhold til ældre, tungere og mere klodsede modeller. Robotplæneklipperen kræver kanttråd.

Tilbud 10.950 kr. inkl. moms, nedfræsning af kanttråd (inkl. 100 m.) samt montering af robotplæneklipper (kun på Sjælland)

Andre Ambrogio robotplæneklippere 

Ambrogio robotplæneklipper L60 Deluxe

Ambrogio L60 Deluxe robotplæneklipper er en robotplæneklipper med græsdetektor, som er klar til brug med det samme. Den har ingen kanttråd, hvilket gør, at du slipper for den besværlige installation af kantledninger.

Ambrogio L 60 er enkel og meget let at bruge. Bare sæt robotten ud på græsplænen. tryk på en knap, og robotten starter med at arbejde. Den er desuden let at flytte pga. af den lave vægt. Ambrogio L60 Deluxe passer til små haver med en græsplæne på op til 200 m² og med hældninger op til max 50%.

Maskinen er udstyret med sensorer: 6 sensorer finder græsset, 2 sikkerhedssensorer på løftehåndtagene, 1 løftesensor, 1 bump-sensor og 1 tilte-sensor.

Oplades manuel dvs. den kører ikke selv til oplader.

9.995 kr.

Ambrogio robotplæneklipper L30 Deluxe

Ambrogio L30 Deluxe robotplæneklipper er en effektiv og kompakt robotplæneklipper. Den egner sig særligt til komplekse haver med små og smalle gange. Den kan klippe græsset i haver på op til 800m² med en max hældning på 45% og kan håndtere op til 3 områder.

Ambrogio L30 Deluxe robotplæneklipper har øko mode sensor og smarte klippealgoritmer, der sikrer en effektiv græsslåning. L30 Deluxe har kanttråd, og kræver derfor en installation af kanttråd.

Ambrogio robotplæneklipper Twenty Deluxe

Ambrogio robotplæneklipper Twenty Deluxe

Op til 800m²

Denne er storebror til Ambrogio L 15 og kan klippe 200 M2 mere

Skal have kanttråd

12995,- incl montering.

Ambrogio robotplæneklipper L210

Op til 2800m²

Ambrogio robotplæneklipper L250 Deluxe

Op til 2600m²

Ambrogio robotplæneklipper L250i Elite Super+

Op til 5000m²

Find din nye Ambrogio robotplæneklipper hos JoNi teknik

Græsplænen slår ikke sig selv, men med en Ambrogio robotplæneklipper føles det faktisk sådan. De automatiske plæneklippere gør det nemmere at holde græsplænen pæn og sund, uden at du selv behøver at gøre noget.

Vi hjælper dig med både montering og installation af din nye robotplæneklipper og tilbyder desuden nedfræsning af kanttråd til din robotplæneklipper, så du selv slipper for det besværlige arbejde med at grave kantledningen ned.

Er du interesseret i at købe eller høre mere om en af vores ovenstående Ambrogio robotplæneklippere, skal du være velkommen til at ringe til os på 91 10 00 00. Er du i tvivl om, hvilke robotplæneklipper du skal vælge til din have, giver vi dig også gerne gode råd og kompetent vejledning i forhold til valg af robotplæneklipper. Ring til os i dag eller kontakt os via vores kontaktformular.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00